ΣΟΚ: 22χρονος από την Μυτιλήνη πέθανε μυστήρια στην Αθήνα

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λέσβου μετά την είδηση ΣΟΚ ότι ο νεαρός Ρ.Ψ έφυγε από την ζωή, που όπως αναφέρουν πληροφορίες αυτό έγινε γιατί ήταν καταπονημένος από την μάστιγα των ναρκωτικών.


Όπως μας ενημέρωσαν καλά επιβεβαιωμένες πηγές, το άτυχο θύμα 22 ετών απεβίωσε στην Αθήνα όπου είχε πάει με συγγενικό του πρόσωπο για να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ.

Φίλοι του, που γνώριζαν το προσωπικό του μαρτύριο, κάνουν λόγο για τις αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε τον τελευταίο καιρό για να απεξαρτητοποιηθεί από την συγκεκριμένη ασθένεια. 

Δυστυχώς όμως, οι προσπάθειές του αυτές, απέβησαν άκαρπες με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή χτες. Πρόκειται για ακόμα ένα θύμα του "λευκού θανάτου" που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το μακρύ κατάλογο των θανόντων από ναρκωτικά στη Λέσβο

Να τονίσουμε ότι οι συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρχές και οι παραπάνω πληροφορίες δεν τις έχει κοινοποιήσει κάποια αρχή και δεν είναι επίσημες.

Η σορός του άτυχου νεαρού παρέμεινε στο νεκροτομείο του Πειραιά για νεκροψία-νεκροτομή και αναμένεται αύριο να φτάσει στην Μυτιλήνη όπου θα οδηγηθεί στην τελευταία κατοικία του. 

UPDATE

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τις Αστυνομικές Αρχές ο 22χρόνος βρέθηκε απαγχονισμένος σε περιοχή του Πειραιά ενώ κατά πάσα πιθανότητα είχε κάνει προηγουμένως  χρήση ναρκωτικών.