Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της OLIVE PRESS Α.Σ ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ (ΦΩΤΟ)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας μας την 25 Αυγούστου 2014.


Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε κάτω από ιδιαίτερες ευχάριστες συνθήκες  στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεαπόλεως το βράδυ της 24 Αυγ 2014  με τον χαιρετισμό του προέδρου του Olive Press Παγγεραγωτικός  Βασίλη Ανδριώτη καλωσορίζοντας τις νέες αθλήτριες καθώς και την ομιλία του τεχνικού team θέτοντας τους στόχους για τη νέα χρονιά καθώς και ανάλυση του προγράμματος του βασικού σταδίου προετοιμασίας αρχικώς αλλά και της  μετέπειτα αγωνιστικής περιόδου . Γυμναστής για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι ο Μανώλης Βερβέρης  ενώ φυσικοθεραπευτής ο Δημήτρης Ζαχαρίου καταρτισμένοι επιστήμονες στον τομέα τους, οι οποίοι θα πλαισιώνουν τον Σωκράτη Γιακουμή (Α’ προπονητή) και τον Ανδρέα Βαλκανιώτη (Β. Προπονητή).   

Την 25 Αυγ 2014 το πρωί πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες μετρήσεις ενώ το απόγευμα διεξήχθη προπόνηση στη Νεάπολη  υπό το βλέμμα του προέδρου του συλλόγου Βασίλη Ανδριώτη. Οι προπονήσεις για δυο εβδομάδες θα είναι καθημερινές (πρωί – απόγευμα) και θα διεξάγονται στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης ‘’Ταρλάς’’ , στο γυμναστήριο Oxygen στο Ακρωτήρι Μυτιλήνης και το Κλειστό Γυμναστήριο Νεαπόλεως. 


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το γυμναστήριο OXYGEN και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του Τάσο Μπαλή και την ομάδα του οι οποίοι για ακόμη μία χρονιά είναι κοντά στην ομάδα μας δείχνοντας την αμέριστη συμπαράσταση στον σύλλογο μας αλλά και γενικότερα στον Λεσβιακό αθλητισμό. Ευχόμαστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες.