Επαγγελματίας με την ΑΕΛΚ ο Γιάννης Γιώργου-Δανεικός στον Φωκικο ο Κυριάκος Ευαγγελιδάκης

Ο Γιάννης Γιώργου υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ΑΕΛΚ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.


Ο 18χρονος Ροδίτης εντάχθηκε πέρσι στις τάξεις της Κ20 της Καλλονής και υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γαβαλά πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας δοκιμάστηκε στη μεγάλη ομάδα ακολουθώντας μάλιστα και το βασικό στάδιο στην Ιταλία. Ο Γιάννης Ματζουράκης έδωσε το πράσινο φως για την ένταξή του στο φετινό ρόστερ και ο νεαρός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Γιώργου

Γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1996. Με καταγωγή από το χωριό Αφάντου της Ρόδου, ο μέσος επιθετικός Γιάννης Γιώργου ήρθε στην U20 την περίοδο 2013-2014 και φιλοδοξία του είναι να καταφέρει να αγωνιστεί στο μέλλον στο Μουντιάλ με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας. Βιώνοντας το ποδόσφαιρο ως στάση ζωής και μέσο για να περνάει καλά, δηλώνει ότι το ντεπούτο του με την U20 της Καλλονής στην Superleague ήταν ένα γεγονός που τον σημάδεψε. Έχει παίξει στην ΑΕΡΑ Αφάντου (Α΄ Τοπικό), ενώ δοκιμαστικά περάσματα έκανε από Ολυμπιακό, Πανιώνιο και την ισπανική Βαγιαδολίδ. 

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει ότι ο παίκτης Κυριάκος Ευαγγελιδάκης θα αγωνίζεται για 1 χρόνο ως δανεικός στην ομάδα του Φωκικού.


Η ΑΕΛΚ θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή με προοπτική την επιστροφή του μετά το πέρας του δανεισμού. Θυμίζουμε την αντίστοιχη περίπτωση του Δημήτρη Μπουρού ο οποίος μετά τη λήξη του συμβολαίου του ως δανεικός στον ΑΟ ΚΥΜΗΣ επέστρεψε στην Καλλονή έχοντας πλέον μία θέση στο ρόστερ της.