Η κακή επικοινωνιακή πολιτική της ΑΕΛ Καλλονής πριν τον αγώνα με τον Εργοτελη..

Η μεγάλη μέρα για το Λεσβιακό ποδόσφαιρο έφτασε…


Σήμερα λοιπόν ετοιμαζόμασταν να ζήσουμε ένα διαφορετικό κλίμα στον ΤΑΡΛΑ ένα κλίμα SUPER LEAGUE, ετοιμαζόμασταν να κάνουμε ρεπορτάζ για την ΑΕΛΚ η όποια θα έπαιζε για πρώτη φορά στην Μυτιλήνη  και στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης σαν ομάδα super league.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής δυστυχώς είχε διαφορετική άποψη. Η κακή επικοινωνιακή πολιτική που έχει εδώ και χρόνια και τα άτομα που πλαισιώνουν το γραφείο τύπου δυστυχώς για μια ακόμη φορά δείχνουν την απόρριψη τους στα τοπικά ΜΜΕ, επιλέγοντας συγκεκριμένα ΜΜΕ του νησιού μας να είναι παρόν στο μεγάλο γεγονός, τον αγώνα ΑΕΛΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Σήμερα λοιπόν ημέρα που οι τοπικοί δημοσιογράφοι θα έπαιρναν τις διαπιστεύσεις τους για τον αγώνα ΑΕΛΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, από το πρωί αναμέναμε να μας πάρουν τηλέφωνο από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για να λάβουμε τις διαπιστεύσεις, η ωρα όμως περνούσε και δεν είχαμε λάβει κανένα τηλεφώνημα, λίγο πριν τις 15:00 μας ήρθε ένα αναπάντεχο μαιλ που έγραφε τα παρακάτω «Σας ενημερώνουμε ότι για τον αγώνα της Καλλονής με τον Εργοτέλη δεν θα σας χορηγηθεί διαπίστευση για την είσοδο σας στον αγωνιστικό χώρο»  To LesvosPost.cοm δεν θα δώσει το παρόν στον αγώνα.

Εδώ και μια εβδομάδα προωθούμε το κάθε δελτίο τύπου της ΑΕΛΚ με κάθε μέσο, βάζουμε την κάθε ανακοίνωση της Καλλονής, ήμασταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στον αγιασμό της ομάδας και το κάλυψε με Φώτο και βίντεο.

Είμαστε ένα από τα ΜΜΕ που πέρυσι είχε παραβρεθεί σε 2 αγώνες της Καλλονής στο ΟΑΚΑ με δικά μας έξοδα αλλα και στο αγώνα Κυπέλλου με το Πιερικο στην Καλλονή.

Αξίζει εδώ να τονίσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛΚ μας έδωσε διαπίστευση και ήμασταν μέσα στα δημοσιογραφικά θεωρεία στο μεγάλο φιλικό με την ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ, μάλιστα είχαμε τύχει τότε την καλύτερη φιλοξενία από την ΠΑΕ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ επιδιώκει με τον τρόπο της να απομακρύνει τα τοπικά ΜΜΕ από την ομάδα της Λέσβου και επιλέγει οι φίλαθλοι να ενημερώνονται επιλεκτικά για την ομάδα της Καλλονής.

Το γραφείο τύπου δεν είχε ούτε το θάρρος να μας πάρει τηλέφωνο με σκοπό να μας ενημερώσει ότι δεν θα παραβρεθούμε στον αγώνα, παρά με ένα ΣΤΕΓΝΟ mail μας ενημέρωσε ότι δεν θα παραβρεθούμε, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες, χωρίς να μας πει το γιατί. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την ΠΑΕ αλλά όλα τα τηλεφωνά τα έχουν ερμητικά κλειστά.

Να τονίσουμε ότι το lesvospost.com (Στεφάνου Γεώργιος) είχε παραβρεθεί πριν λίγες ημέρες στην επίσημη παρουσίαση του Αιολικού Μυτιλήνης. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε..

Να τονίσουμε επίσης ότι αρχικά είχαν κόψει ακόμα 2 γνωστούς δημοσιογράφους από τις δυο εφημερίδες του νησιού μας. Αλλά μετά από φωνές των εκδοτών και παρακάλια τελικά έλαβαν διαπίστευση. (Επίσης και αυτοί βρέθηκαν στην παρουσίαση του Αιολικού). Δυστυχώς για εμάς δεν έχουμε τα μεγάλα μέσα για να υψώσουμε την φωνή μας. 

Η ΑΕΛΚ με τον τρόπο της μας κάνει να απομακρυνθούμε από το κάθε τι που έχει σχέση με την ομάδα.

Η ΑΕΛΚ επιθυμεί να έχει επιλεκτικά στους αγώνες της δημοσιογράφους, Και συγκεκριμένα τον έναν και μοναδικό δημοσιογράφο του νησιού μας, που απορούμε γιατί ακόμα είναι έξω ενώ θα έπρεπε να είναι στην στενή. Μάλιστα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δυστυχώς για την ΑΕΛΚ βάζει λόγια στο πρόεδρο της και στην διοίκηση συνεχώς για τους άλλους τοπικούς δημοσιογράφους με σκοπό  να μας απομακρύνει. Το οποίο εν μέρη πετυχαίνεται.

Αν θέλει να λέγεται επαγγελματική ομάδα η ΑΕΛΚ ας μας ειδοποίηση κάποιος να μας πει τον λόγο που δεν λάβαμε διαπίστευση εμείς..

Καλή επιτυχία στους παίχτες και στον προπονητή της ΑΕΛΚ...

ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΜΑΙΛ ΤΗΣ ΑΕΛΚ: