Από την ΤΑΡΑΤΣΑ παρακολουθήσαμε την 1η νίκη της ΑΕΛΚ μέσα στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης- ΑΕΛΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0

Με γκολ στο τέλος του κάθε ημιχρόνου η Καλλονή επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Super League. Στο 43’ ο Καλτσάς άνοιξε το σκορ, ενώ το 2-0 πέτυχε στο 89’ ο Γιοτέντε. Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μεγί στο 77’.


Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Η Καλλονή έλεγξε το παιχνίδι και κατάφερε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα, σε ένα παιχνίδι Ιστορικό, αφού αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία μπροστά στο κοινό της και στη φυσική της έδρα.


Στο 43’ ο Καλτσάς με μακρινό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τσέρνι και άνοιξε το σκορ, ενώ στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Μυτιλήνης συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 78ο λεπτό του αγώνα ο Μεγί με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να σκοράρουν για δεύτερη φορά.

Στο 89ο λεπτό ο Γιορέντε από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Τσέρνι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.


Συνθέσεις:

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Βαλιός, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ναβάρο (65' Μίνγκας), Γιορέντε (89' Χωριάνόπουλος), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Καλτσάς, Μανούσος (82' Πιπίνης), Χουάνμα.

Εργοτέλης (Χουάν Φεράντο): Τσέρνι, Χαντί, Μεγί, Φιντέλεφ, Πίτσος, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Γιουσούφ (46' Λυκογιάννης), Χαλκιαδάκης, Άλαν Ντα Σίλβα (73' Παμλίδης), Καζναφέρης (87' Σαϊνατί).



Το LesvosPost.com σε συνεργασία με το lesvosgoal.gr πραγματοποίησε το live λεπτό προς λεπρό παρά την άρνηση της ΑΕΛ Καλλονής να μας χορηγήσει διαπίστευση για την είσοδο μας στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για δικούς της λογούς που ακόμα περιμένουμε να μάθουμε, από ταράτσα που βρίσκεται απέναντι στο Δημοτικό Στάδιο..

Γιατί το LesvosPost.com δεν φιμώνεται και δεν έχει αφεντικά πάνω από το κεφάλι του… Εμείς ενημερώνουμε έμπιστα και αντικειμενικά όλους τους πολίτες της Λέσβου.. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ