Το οδοιπορικό της Βανδη στην Λέσβο και τα όμορφα λόγια για το νησί μας (ΦΩΤΟ)

Στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής ευτυχίας ζει η Δέσποινα Βανδή στο πλευρό του Ντέμη Νικολαίδη. 

Η τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά επέλεξαν φέτος για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τη Μυτιλήνη και τον Μόλυβο. 

Η Δέσποινα Βανδή σχεδόν καθημερινά ανεβάζει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram φωτογραφίες από τα μαγικά τοπία που φαίνεται ότι της πήραν την καρδιά και το μυαλό.

Η Δέσποινα Βανδή με τρυφερά λόγια έγραψε στο Facebook όλα όσα έχει νιώσει αυτό το καλοκαίρι ανακαλύπτοντας τα καλά κρυμμένα μυστικά της Μυτιλήνης.
«Στη αρχή της διαδρομής από την πόλη της Μυτιλήνης για το Μόλυβο συναντάς παλιά αρχοντικά σπίτια μιας άλλης Ελλάδας που ανέπνεε στις αρχές του 20ου αιώνα. Λίγο πιο πέρα το σπίτι του Οδυσσέα Ελύτη.

Το κοιτάζω απέξω και σκέφτομαι πόσες χαρές και πόσες λύπες μπορεί να έζησε εκεί μέσα αυτος ο σπουδαίος άνθρωπος και μας άφησε αυτήν τη βραβευμένη κληρονομιά!

Συνεχίζοντας χαζεύω από το παράθυρο τις ελιές που προβάλλουν από παντού κι ο Γιώργος που είναι μαζί μας, μας μιλάει για το δάσος που είναι το καμάρι τους!

Φτάνοντας στο Μόλυβο ξεδιπλώνεται μπροστά μας όλη η ομορφιά του τόπου με τα πέτρινα σπιτάκια και τις κεραμιδοσκεπές! Ψηλά το Κάστρο! Σαν κορώνα στο κεφάλι του! Αυτόματα μου έρχεται στο νου η εικόνα της Καβάλας και νιώθω νοσταλγία!

Το λιμάνι τα σοκάκια οι άνθρωποι και πάνω από όλα ο Πρόεδρος που ειναι μοναδικός σε 'όλα του ο αγαπημένος μας Λευτέρης Παπαδόπουλος! Χαίρομαι που είχα την τύχη να τον γνωρίσω πριν από 15 χρόνια! Ο Μόλυβος είναι ο Λευτέρης Παπαδόπουλος! Οι ιστορίες του ατέλειωτες...


Όσοι τον ξερουν καταλαβαίνουν! Έκανε ξεχωριστές τις νύχτες μας παρέα με καλο κρασί!

Τον συστήνω στην κόρη μου κι εκείνη τον κοιτάζει με γλυκύτητα!

“Μελίνα ο μεγαλύτερος στιχουργός-ποιητής της χώρας μας”! »