Με πεντάρα ο Αιολικός Μυτιλήνης εξασφάλισε την είσοδο του στα μπαράζ για την Γ’ εθνική

Πρωταθλητής ΕΠΣ Λέσβου για τη σεζόν 2013-14 αναδείχθηκε και επίσημα ο Αιολικός, νικώντας μέσα στο Γήπεδο Ατσικής τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου στον τελικό της διοργάνωσης με σκορ 0-5!


Μετά από τρεις αναβολές, χτες Μεγάλη Τρίτη, πραγματοποιήθηκε ο Τελικός Πρωταθλήματος Νομού Λέσβου.

Στο κατάμεστο γήπεδο της Ατσικής, κέρδισε ο καλύτερος Αιολικός, ο οποίος όντας ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν επέτρεψε στην Λημνιά ομάδα να ελπίζει. Αν και ο Κεραυνός ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, πλησιάζοντας στην επίτευξη κάποιου τέρματος στα πρώτα 2 λεπτά, οι Μυτιληνιοί αντέδρασαν άμεσα και με 2 γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο έδειξαν τις διαθέσεις τους, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες και ουσιαστικά «έληξαν» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, αφού προηγήθηκαν 0 – 4 (το δεύτερο γκολ από πέναλτι).

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις ομάδες ,όμως, να συνεχίζουν να μάχονται για κάτι καλύτερο. Αν και ο Κεραυνός είχε κάποιες ευκαιρίες για goal τα άσχημα τελειώματα, αλλά και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν το επέτρεψαν.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Αιολικός κάνει το 0 – 5 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας είχε δύναμη, πάθος και σκληρά μαρκαρίσματα με το διαιτητή να καταλογίζει 6 συνολικά κίτρινες κάρτες, 3 για κάθε ομάδα.

Συνθέσεις

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Δεσπότης, Μπούμπαρης, Μαρκάκης, Αλεξάκης (83' Τζανετέλλης), Ευαγγελιδάκης, Ποντίκας, Μίρκος (53' Τρακέλλης), Διαμαντάρης, Ραμαντάνης (69' Καράμαλης), Τσακανίδης, Μαρουκάκης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμος, Ζαραδούκας, Καπταγιάννης, Μπαράκης, Γκιάτα, Θ. Διονυσάτος, Καδής, Σαμπάνης (75' Τρύφων), Μιχαλάκης (71' Μαλακός), Λαλάς, Σεραφίγκος





Πηγή limniakifoni.gr