Έτοιμη η Καλλονή για να υποδεχθεί εκατοντάδες μαραθωνοδρόμους για τα “Αρίσβεια 2014”

Όλα έτοιμα είναι πλέον για τον 1ο Ημιμαραθώνιο - Αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό, με την επωνυμία «Αρίσβεια», που διοργανώνεται στην Καλλονή στις 27 Απριλίου, με ώρα έναρξης τις 10 το πρωί, σε κατηγορίες όλων των ηλικιών.


Οι διοργανωτές βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της Λέσβου, περιμένοντας μάλιστα συμμετοχές τόσο από τη γειτονική Χίο, όσο και από την Αθήνα. Χθες πραγματοποιήθηκε μια από τις τελευταίες συσκέψεις παρουσία εκπροσώπου του μεγάλου χορηγού των αγώνων, της Interamerican, ενώ ήδη έχουν φτάσει στην Καλλονή οι αναμνηστικές μπλούζες και τα καπέλα που θα δοθούν στους συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών, οι οποίοι φυσικά θα λάβουν και τα μετάλλιά τους μετά τον τερματισμό.

Σύμφωνα με το οργανόγραμμα οι υπεύθυνοι του Αρισβαίου, που είναι ο διοργανωτής των αγώνων σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, έχουν προγραμματίσει τα δρομολόγια των λεωφορείων που θα φέρουν τους συμμετέχοντες στο Λεκανοπέδιο από τη Μυτιλήνη, με αναχώρηση από το Δημοτικό Στάδιο στις 8:30, αλλά και τον Πολιχνίτο από τη στάση του ΚΤΕΛ στην Πλατεία στις 8:15.

Παράλληλα με τους αγώνες θα πραγματοποιηθεί και μια λαχειοφόρος αγορά με δώρα που έχουν εξασφαλίσει οι διοργανωτές από επιχειρήσεις και χορηγούς του νησιού μας, ενώ επίσης έχει προβλεφθεί η βιντεοσκόπηση όλης της διοργάνωσης ώστε μετά το τέλος της όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν να προμηθευτούν το αναμνηστικό dvd.

Πηγή sportlesvos.gr


Θυμίζουμε, ότι χορηγός επικοινωνίας του αγώνα είναι και το LesvosPost.com