1ος Ημιμαραθώνιος Καλλονής "ΑΡΙΣΒΕΙΑ 2014"- ΧΟΡΗΓΟΣ Επικοινωνίας LesvosPost.com

Έτοιμη να φιλοξενήσει μια μεγάλη γιορτή του κλασσικού αθλητισμού είναι η Καλλονή, με τον 1ο Ημιμαραθώνιο Καλλονής να είναι προ των πυλών.


Στις 27 Απρίλη λοιπόν, στην πλατεία της Καλλονής, θα μαζευτούν πολίτες και αθλητές απο ολόκληρη τη Λέσβο και τη Χίο, με σκοπό να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση που στόχο έχει την ανάδειξη του αθλητισμού, την παρακίνηση των πολιτών στην άθληση αλλά και για να ξεχαστούν λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Α.Ο. Αρισβαίος Καλλονής υπο την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Λέσβου και του Δήμου Λέσβου. Οι αγώνες έχουν ώρα εκκίνησης τις 10:00π.μ. και θα τοποθετηθούν λεωφορεία για την ομαλή μετάβαση των συμμετεχόντων.

Ο αγώνας περιλαμβάνει 1χλμ παιδιών Δημοτικού, 1,5χλμ παιδιών Γυμνασίου, 2,5χλμ παιδιών Λυκείου, 5χλμ ενηλίκων, 10χλμ δυναμικού βαδίσματος και φυσικά τα 21,1χλμ που θα είναι ο μεγάλος Ημιμαραθώνιος.

Το Lesvospost.com,  θα είναι μεγάλος υποστηρικτής στην προσπάθεια ανάδειξης του κλασσικού αθλητισμού στο νησί μας. Οι συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής των ενδιαφερόμενων θα γίνεται απο το www.kalloninews.gr.



Στην διοργάνωση εκτός του οτι όλοι  οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο, θα υπάρχουν πολλά δώρα, χορευτικά συγκροτήματα, πολλή δυνατή μουσική κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, δωρεάν αναμνηστικά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα τα οποία θα ανακαλύψετε την ημέρα αυτή.