Η ανθρωπιά έσωσε το σπίτι της ηλικιωμένης από την Μυτιλήνη…!!!

Χτες δημοσιεύσαμε σε συνεργασία με την Tηλεόραση Μυτιλήνης ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα πολίτης της Μυτιλήνης μετά από το εξωφρενικό χρέος 540€ που είχε θα έχανε το σπίτι της, εφόσον δεν το πλήρωνε.

Η κ Δουκαρελη λοιπόν με δάκρυα στα μάτια εξηγούσε στην Τηλεόραση Μυτιλήνης ότι αδυνατεί να πληρώσει το μικρο αυτό ποσό καθώς παίρνει μια μικρή σύνταξη που δεν την φτάνει ούτε για τα φάρμακα της άλλα ούτε και για τις βασικές ανάγκες της.

Ασπίδα προστασίας απέναντι στην αναλγησία έστησε από χθες η τοπική κοινωνία της Λέσβου, που σύσσωμη στήριξε την κ Δουκαρελη  η οποία απειλήθηκε με ξεσπίτωμα για το εξωφρενικό χρέος των 540€..!!!

Η κατάσχεση φαίνεται πως οδηγείται σε ματαίωση, αφού όπως πληροφορηθήκαμε μετά την δημοσιοποίηση του θέματος απλοί πολίτες αλλά και το Δ.Σ των πολυτέκνων Λέσβου έδωσαν τα 540€ στην ηλικιωμένη και κάλυψαν έτσι το ποσό που χρωστούσε η κ Ε. Δουκαρελη.

Τα τηλέφωνα της Τηλεόρασης Μυτιλήνης και του LesvosPost.com έσπασαν χτες από εκατοντάδες απλούς πολίτες που έψαχναν τα στοιχεία την ηλικιωμένης και ένα τραπεζικό αριθμό για να βοηθήσουν όπως μπορούν.

Το θέμα αναδημοσίευσαν από το LesvosPost.com και το radiolesvonews.gr πολλά ΜΜΕ ανά την Ελλάδα.

Το θέμα αυτό στο LesvosPost.com έπιασε εως τώρα 1600 κλικ…

Μπράβο σε όλους τους κατοίκους που ενδιαφέρθηκαν
……
 Οι ΣΠΑΝΙΟΙ άνθρωποι έχουν μεγάλη Καρδιά!