UPDATE: Αυτοκτόνησε o υποδιευθυντής της Αγροτικής Τράπεζας στην Καλλονή(ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τον Υποδιευθυντή της Αγροτικής τράπεζας  στην Καλλονή Ε.Μ. Σύμφωνα με πληροφορίες τραπεζικών υπαλλήλων ο 57χρονος έμαθε ότι σήμερα επρόκειτο να πάνε στην Καλλονή επιθεωρητές της τράπεζας και θα μάθαιναν για κάποιες ενδεχόμενες ατασθαλίες.
Το πτώμα βρέθηκε σήμερα το πρωί στις 7,30 από τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά. Υπολογίζεται ότι η πράξη έγινε γύρω στις 5,30. Ο 57χρονος αυτοκτόνησε με όπλο στρατού G3, το έβαλε κάτω από σαγόνι μέσα στο αυτοκίνητό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.
Να σημειώσουμε ότι πριν λίγο καιρό άγνωστοι δράστες είχαν διαρρήξει το σπίτι του και το είχαν αδειάσει εντελώς.


UPDADE 01:10 27/4

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τους λόγους της αυτοκτονίας, σήμερα το πρωί, 57χρονου στελέχους της Αγροτικής Τράπεζας στην Καλλονή της Λέσβου.
Γνωστοί και φίλοι του αυτόχειρα μιλάνε για ευκατάστατη οικογένεια (η σύζυγός του είναι στέλεχος της ΔΟΥ) χωρίς οικονομικά προβλήματα, με παιδιά δύο νεαρούς επιστήμονες. Όπως υποστηρίζουν δεν αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα ενώ τις τελευταίες μέρες ήταν ευδιάθετος χωρίς τίποτα να δείχνει το τραγικό σημερινό συμβάν.
Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος αυτοκτόνησε με οπλοπολυβόλο τύπου G3 το οποίο κατείχε ως εθνοφύλακας μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος ήταν υπεύθυνος του τμήματος καταθέσεων της Τράπεζας.



UPDATE 18:00 26/4

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το πρωί μετά την αυτοκτονία του 55χρονου Μ.Ε. έφτασαν στην Καλλονή επιθεωρητές της Αγροτικής Τράπεζας στο Υποκατάστημα της Καλλονής για να ελέγξουν τα οικονομικά στοιχειά της τράπεζας, μετά όμως τις άσχημες αυτές εξελίξεις και  με εντολή της Διοίκησης της Τράπεζας, ανέβαλαν τις εργασίες τους και αποχώρησαν από την Τράπεζα και για αποφυγή λιντσαρίσματος. Άρα επιβεβαιώνονται πλήρως η αναφορά μας στο γεγονός ότι υπήρχαν οικονομικές ατασθαλίες στην τράπεζα.. Ακόμα πάντως μετά από 8! Ώρες δεν έχει βγει δελτίο τύπου ούτε από την αστυνομία ούτε από κάποια αρμόδια αρχή.

Φωτο Νίκος Κομνηνός


Το όπλο της αυτοκτονίας