Ένταση σε αγώνα βόλεϊ στην Μυτιλήνη ανάμεσα σε ΑΟΜ και Λήμνος Sports Club


Mετά από επεισοδιακό αγώνα που έγινε στη Μυτιλήνη το Λήμνος Sports Club νίκησε με 3-1 τον ΑΟ Μυτιλήνης για το τοπικό πρωτάθλημα ανδρών κι έκανε το σημαντικότερο βήμα για άνοδο στην Α2 Ανδρών.
Τα πάντα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα των δύο ομάδων που θα γίνει στη Λήμνο 1 Απριλίου. Παραφωνία του αγώνα η «ποδοσφαιρική» συμπεριφορά των οπαδών του ΑΟΜ προς τους παίκτες αλλά και τις παίκτριες της Λήμνου που βρίσκονταν στην εξέδρα. Επίσης ο αγώνας ξεκίνησε με μοναδικό διαιτητή τον Ζεϊμπέκη αλλά λόγω της έντασης που υπήρχε η γραμματεία (Καραμολέγκου) σηκώθηκε και εκτέλεσε χρέη δεύτερου ρέφερι! Στο 2ο σετ διαπληκτίστηκαν ο Βασιλέλης του ΑΟΜ με τον Κώστα Ναλπάντη της Λήμνου και είδαν αμφότεροι κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Τα σετ: 25-27, 26-28, 25-21, 16-25

ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Μυρογιάννης): Βασιλέλης, Μυρογιάννης, Μπουρούς Στ., Βλάχος, Βακάλης, Κατσακούλης, Ευσταθίου, Κυριακού, Μπουρούς Π. (λ).

ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB (Μελάς): Παρασχάκης, Χλαπάτσος, Περτσέλης, Αλεξάκης, Δεληγιάννης, Μελάς, Τερνιώτης, Ναλπάντης Απ., Ναλπάντης Κ., Φωτιάδης (λ).

*Στη βαθμολογία η Λήμνος έχει 9β. σε 3αγ., ο Παπάδος Γέρας έχει 3β. σε 2αγ., ο ΑΟΜ 0β. σε 2αγ. Ο Παγγεραγωτικός έχει αποχωρήσει.

*Για το πρωτάθλημα γυναικών ο ΓΑΣ Λέσβου νίκησε το Λήμνος Sports Club 3-1 (21-25, 25-22, 25-20, 25-15).