ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΜΦΙΛΑ ΛΕΣΒΟΥ (ΦΩΤΟ)

Επώνυμη καταγγελία με φωτογραφίες ντοκουμέντο μας έστειλε ο Θ.Φ στην νέα ενότητα μας «ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ» για την απίστευτη δυσωδία και την βρομιά από τα σκουπίδια που έχουν κατακλίσει το τοπικό διαμέρισμα των Παμφίλων Λέσβου περίπου 10χλμ από την Μυτιλήνη το τελευταίο διάστημα..
Αναλυτικά η καταγγελία του κατοίκου των Παμφίλων (Χωρίς επεξεργασία από εμάς) Δείτε και τις Φωτογραφίες ντοκουμέντο:

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε τη δυσωδία που έχει καταπνίξει την περιοχή όλη των Παμφίλων σήμερα.

Βρώμα και δυσωδία από την πράσινη, αυτοδιοικητική συμμορία…
Η ανικανότητα και η ανυπαρξία των αρμοδίων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι ολοφάνερη.
Οι ένθερμοι υποστηρικτές του Μνημονίου που εκλέχθηκαν υποσχόμενοι οράματα και φύκια με μεταξωτές κορδέλες θέτουν σε κίνδυνο σήμερα την υγεία όλων των κατοίκων των Παμφίλων Λέσβου.
Για ποιο λόγο να εκλέγουμε την τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού αν δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών;
Το έκρυψαν κάτω από το χαλί τόσα χρόνια καταστρέφοντας περιβαλλοντικά την Λέσβο.
Σήμερα οι βασιλιάδες του τοπικού πολιτικού κατεστημένου της Μυτιλήνης είναι γυμνοί.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποκαλύπτουν τη γύμνια και την επικινδυνότητα τους.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε τη δυσωδία που έχει καταπνίξει την περιοχή όλη των Παμφίλων σήμερα.
Παίζουν με την υγεία των παιδιών αυτής της περιοχής, είναι επικίνδυνοι.

Πότε θα μαζέψει ο εισαγγελέας τους ανεύθυνους ;

ΥΓ: Η τοποθέτηση των κάδων δίπλα από το ιστορικό κτίσμα και σε δρόμο με ιδιαίτερη κίνηση, είναι έλλειψη σεβασμού, μη τουριστικής νοοτροπίας και αδιαφορίας για τους κινδύνους σε οχήματα και δίκυκλα κυρίως, διότι λοχεύει σοβαρός κίνδυνος λόγω αντικειμένων και ολισθηρότητας του δρόμου.
ΥΓ2: Εκτός των 12 κάδων περίπου - άλλες φορές 10- σκουπίδια, έπιπλα, στρώματα, μεταλλικά αντικείμενα, κλαδιά, χώματα, κλαδιά και άλλα απορρίμματα, τοποθετούνται σε μη χωροταξημένο τόπο, με αποτέλεσμα την μετακίνηση τους στο δρόμο, από διάφορες αιτίες π.χ. αέρα δυνατό, βροχή ή λόγω μεγάλου όγκου και της πρόχειρης τοποθέτησης αυτών -πέταμα- από τους πολίτες λόγω αδιαφορίας ή κακής νοοτροπίας.
ΥΓ:
Παρά τις προσπάθειες μου με αποστολή Εmail στον Δήμο Μυτιλήνης και στην κοινότητα Παμφίλων, καθώς επίσης και της προσωπικής επαφής με Δήμαρχο και Πρόεδρο Παμφίλων και με άλλα μέλη τοπικά, δεν  υπήρξε κανένα ενδιαφέρον αποκατάστασης των παραπάνω παρατηρήσεων μου, αλλά και οι προτάσεις μου για ανακύκλωση και για επαφή των αρμοδίων με τον Δήμο Κοζάνης, που στην Ελλάδα αποτελεί πρότυπο στην διαχείριση των σκουπιδιών (ο Δήμος Θεσ/νίκης σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Κοζάνης, υλοποίησαν τέτοιου είδους έργα με επιτυχία).»
 
Σχόλιο LesvosPost.com

Διαβάσατε την απόγνωση του Θ.Φ. θα κάνει κάτι ο Δήμος Λέσβου γι’αυτό; Απειλούνται κάτοικοι και παιδιά..!!! Προσπαθήστε επιτέλους να φανείτε σαν έντιμη δημοτική αρχή όπως μας είχατε υποσχεθεί προεκλογικά…!!!...Αλλά μάλλον μόνο υπόσχεστε…!!!